Contributie

Hieronder treft u een overzicht van de contributie per kalenderjaar van PC en LRV de Sportvrienden Bocholtz.

Zowel de binnen- als buitenaccommodatie is voor leden altijd vrij toegankelijk, mits er geen door de vereniging georganiseerde activiteiten plaatsvinden. Tevens mogen leden gebruik maken van hindernismaterialen. Ieder lid krijgt een sleutel van de accommodatie waarmee de toegang verkregen kan worden.

Het is tevens mogelijk (niet verplicht) om deel te nemen aan verenigingslessen. De extra verschuldigde bijdrage aan de verenigingslessen is eveneens weergegeven in de tabel. Dit bedrag komt bovenop de ‘basis-contributie’. De lesindeling wordt in overleg met bestuur en instructeur/instructrice gemaakt. Afmelden bij verhindering is verplicht.

Contributie 2024

Entreegeld pony’s (eenmalig) *€ 90,-
Entreegeld paarden (eenmalig) *€ 220,-
Contributie rijdend lid/accommodatiegebruik paarden€ 300,-
Contributie ponylid inclusief verenigingsles (zaterdag)€ 200,-
Bijdrage springles (dinsdagavond) paarden€ 200,-
Bijdrage dressuurles (donderdagavond) paarden€ 100,-
Steunend lid (geen accommodatiegebruik)€ 60,-
Mini-lid€ 10,-
Wijzigingen en fouten voorbehouden

Gezinskorting

Het tweede gezinslid krijgt € 10,- korting op de contributie. Het derde gezinslid krijgt € 20,- korting en het vierde gezinslid € 30,-. Er kan dus maximaal € 60,- korting op de contributie worden gegeven per gezin, ieder gezinslid ontvangt dan € 15,- korting.

De korting geldt alleen voor ouders en kinderen binnen 1 gezin. De korting geldt niet voor neven/nichten/tantes/ooms/etc.

Inschrijfformulier

Indien u zich wilt aanmelden, kan dat met onderstaand formulier. Neem dit formulier mee naar het intake-/kennismakingsgesprek!

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [152.98 KB]

Entreegeld

Voor nieuwe leden geldt dat er eenmalig entreegeld in rekening gebracht wordt. Graag willen we een toelichting geven waarom deze bijdrage gevraagd wordt.

De accommodatie en materialen zijn in eigendom van de vereniging, hierdoor zijn de leden in feite eigenaar hiervan. Omdat we willen dat iedereen verantwoordelijk met de spullen omgaat en om het besef te laten groeien welke waarde dit heeft, is deze heffing ooit ingevoerd. Alles wat de vereniging heeft is samen door alle leden opgebouwd en daar zijn we trots op. We gaan er dan ook van uit dat hier met beleid mee omgegaan wordt. Je ‘koopt’ dus als ware een stukje van de vereniging en accommodatie.

Het entreegeld wordt gebruikt voor onderhoud en verbetering van de accommodatie.