Dressuur juli 2020

Geplaatst door

Ook wij hebben gezien dat per er per 1 juli weer wedstrijden georganiseerd mogen worden. Daarnaast hebben wij de reacties van ruiters op social media gevolgd. Wij hebben er voor gekozen om het beoordelings- en meetmoment te laten staan!

De reden hiervan is dat we dan meer flexibiliteit hebben in het programma en dat we anders alle inschrijvingen opnieuw moesten indelen. Dit zou kunnen betekenen dat niet iedereen kan starten op de dag waarop hij/zij ingeschreven staat. Bovendien krijgt nu iedereen snel zijn of haar resultaat, waardoor jullie niet lang hoeven te wachten.

Gezien de versoepelingen zullen we onze richtlijnen nog aanpassen. Meer info hierover volgt!

Alle nieuwe inschrijvingen komen op de wachtlijst, omdat we tegen de grenzen van het maximaal aantal starts zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *