Mededeling wedstrijd n.a.v. regenval

Geplaatst door

Beste allemaal,

Waar we vorige week nog hoopten op een regenbui, is dit een onwerkelijke situatie. Hopelijk is bij jullie thuis en op stal de schade te overzien.

Vanwege de regenval hebben wij besloten om de klasse L2 paarden te verplaatsen naar de zaterdagavond. Deelnemers die ingeschreven waren voor deze rubriek hebben een mailbericht ontvangen (kijk voor de zekerheid in de spam-map als je nog geen bericht hebt!)

Vooralsnog gaan we ervan uit dat de wedstrijd vanaf zaterdag door kan gaan. We zullen jullie hier morgenavond over informeren.

Omdat we nogal wat werk hebben, willen we jullie vriendelijk verzoeken om niet te bellen en géén berichtjes via Facebook of whatsapp te versturen. Bij vragen/opmerkingen willen we jullie vragen een mail te sturen naar: wedstrijd@lrvbocholtz.nl. We raken anders het overzicht kwijt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *