In memoriam: Marie-Louise Jorissen-Vaessen

Geplaatst door

Afgelopen week ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid Marie-Louise Jorissen. Als oud-voorzitster van onze vereniging was ze zeer betrokken bij het wel en wee van de vereniging, en werd er nooit tevergeefs een beroep op haar gedaan. Tijdens haar voorzitterschap fuseerden de ponyclub en paardenvereniging en werd onze rijhal gerealiseerd.

Op jaarvergaderingen was zij altijd aanwezig en liet ze haar stem horen. Als geen ander kenden ze de statuten en reglementen van onze vereniging, ze was altijd bereid adviezen te geven. Jarenlang was Marie-Louise een bekend en vertrouwd gezicht achter de bar tijdens evenementen. Energiek en vrolijk stond ze iedereen te woord. Als je Marie-Louise mailde met een vraag (voor advies, of om te vragen of Harrie een parcours kon opzetten, of wilde jureren) volgde vrijwel altijd een instemmend antwoord. Steevast ondertekend: “Jrus, der Broch”.

Na afloop van de uitvaartplechtigheid werd er (onder andere door een aantal leden van LRV de Sportvrienden Bocholtz) een erehaag gevormd. In combinatie met een indrukwekkende stilte was dit een mooi laatste eerbetoon aan Marie-Louise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *