Wijzigingen dressuur 1 april 2022

Geplaatst door

De nieuwe dressuurproeven zijn te vinden op de volgende pagina:

Wat gaat er veranderen aan de dressuurproeven per 1 april 2022? De nieuwe proeven hebben we nog niet, maar een andere wijziging is wel al bekend gemaakt! Hiermee krijg je te maken als je wilt gaan inschrijven voor de dressuurwedstrijden die na 1 april 2022 gehouden worden. Wil je weten wat er wijzigt, lees dan verder!

Wat gaat er veranderen?
Met de komst van het nieuwe dressuurproevenboekje per 1 april 2022 zal de nummering van de proeven veranderen. We zullen e.e.a. kort toelichten.

Wijzigingen nummering proeven per 1 april 2022:
De indeling van nieuwe het dressuurproevenboekje is gewijzigd te opzichte van de huidige versie. Per 1 april 2022 wijzigt het volgende,  de F-proeven die in het huidige proevenboekje achteraan staan zijn naar voren gehaald, zo is de leerlijn in lijn met de nummering van de proeven. Er zijn in totaal 15 F-proeven A en B versie. De klasse B proef 3 wordt daardoor dus proef 18, en bijvoorbeeld  L1 proef 10 wordt proef 25, etc.
Voor de eventing dressuur (klasse B t/m M) zullen per 1 april 2022 de on-even proeven worden verreden.
Na de proeven van de klasse ZZ-Zwaar staan de afdelingsdressuur proeven afgedrukt, hier is de afdelingsdressuur proef L A/B pony’s toegevoegd. 
 
Indeling Te rijden proeven per 1 april 2022
Dressuur
Er worden steeds twee proeven vermeld. Dit is een suggestie voor de wedstrijdorganisatie. Er zijn geen verplichte proeven te rijden. Het staat de wedstrijdorganisatie vrij welke proeven zij uitschrijven.


 


We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de aankomende wijzigingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *