Ponymiddag 8 juni!

Geplaatst door

ZATERDAG 8 JUNI PONYMIDDAG IN DE RIJHAL VAN DE RUITERCLUB IN BOCHOLTZ.

Op 8 juni vindt in de rij-hal van de PC & LRV de Sportvrienden te Bocholtz een ponymiddag plaats.Een tiental kinderen zullen dan op speelse wijze kennismaken met de ponysport. Dit alles onder de deskundige begeleiding van een ervaren paarden en pony instructrice.

WELKOM:Toeschouwers met kinderen die eens een kijkje willen nemen zijn van 13.30 uur tot 16.30 uur van harte welkom om te komen kijken naar de verrichtingen van de deelnemende kinderen. Voor de niét deelnemende kinderen (kinderen die komen kijken dus) is er wel de mogelijkheid om in de kantine kleurplaten in te kleuren en te knutselen, natuurlijk is het thema hierbij pony!I In de kantine is koffie en frisdrank (géén alcohol houdende dranken) verkrijgbaar, alsmede hapjes etc.

Adres: Rij-hal ruiterclub, Sportpark Bocholtzerheide, Aretsbosweg 15 , Bocholtz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *