SUBTOP Bocholtz 2018

Geplaatst door

Op 25 en 26 augustus vindt weer de jaarlijkse subtopwedstrijd plaats bij PC & LRV de Sportvrienden uit Bocholtz.

Op zaterdag 25 augustus komen de ruiters en amazones uit de hoogste klassen aan start. Gestart wordt met de klasse Zwaar, en naarmate de middag vordert wordt het niveau steeds hoger. Op het einde van de middag wordt er gestreden in de GrandPrix: de hoogste klasse in de dressuur.

Op zondag 26 augustus is het de beurt aan de klasse Beginners, Licht en Midden. Deelnemers vanuit heel Zuid-Limburg strijden voor het hoogste puntenaantal en daarmee de winst in hun groep, en worden beoordeelt door een deskundige jury.

De wedstrijd wordt beide dagen gehouden op het sportcomplex Bocholtzerheide, Aretsbosweg 15 te Bocholtz. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, de koffie staat klaar! Toegang is gratis!

STARTLIJSTEN

UITSLAGEN (na afloop)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *