Bericht oefenwedstrijd 28/29 maart

Geplaatst door

Verdorie.

Is het geen storm, regen, warmte of sneeuw worden we opnieuw voor een moeilijke keuze gezet… Hoewel wij altijd zoeken naar een oplossing, kunnen we dit keer helaas de oefenwedstrijd echt niet door laten gaan. Wij willen geen risico lopen dat mensen besmet raken op onze wedstrijd door het coronavirus. Daarnaast zijn evenementen boven de 100 personen niet toegestaan. We volgen hierbij de richtlijnen van NOC-NSF, de KNHS en de overheid.

We zijn daarom genoodzaakt om de oefenwedstrijd van 28 en 29 maart af te gelasten.

Graag bedanken we jullie voor het enthousiasme en de vele inschrijvingen!

We hopen op jullie begrip en zien jullie graag een volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *