Beoordelings- en meetmomenten Bocholtz!

Geplaatst door

Klik hier voor meer info en aanvullende bepalingen!

Goed nieuws!

De gemeente en de KNHS heeft toestemming gegeven voor de beoordelings- en meetmomenten dressuur.Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven via Mijn KNHS voor de weekenden 19 t/m 21 juni en 17 t/m 19 juli. Voor beide weekenden staan de klassen B t/m ZZL gepland. Pony’s en paarden zijn welkom! In beide weekenden is het mogelijk om 2 proeven te starten! We hebben een beperkt aantal startplekken en VOL = VOL

Bij veel deelnemers kunnen we besluiten dat er maximaal 1 dag per weekend gestart mag worden per combinatie, om zo zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te kunnen starten. We verzoeken jullie dan ook om in eerste instantie maar voor 1 dag in te schrijven zodat iedereen een eerlijke kans krijgt!

Bij vragen kunnen jullie mailen naar wedstrijd@lrvbocholtz.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *