Gezondheidscheck + definitieve startlijsten!

Geplaatst door

Definitieve startlijsten staan online!

We hebben zojuist de definitieve startlijsten voor zaterdag online gezet! Kijk even goed naar de starttijden, want er zijn nog een aantal wijzigingen doorgevoerd door bijschrijvingen. Een enkeling is zelfs verplaatst naar een andere ring in de dressuur!

Bij het springen wordt er een 2-fasen parcours gesprongen. De 1e fase gaat op strafpunten. Bij een foutloze 1e fase mag men direct door naar de 2e fase. De 2e fase gaat op tijd en strafpunten. De verwachte begintijd van het springen is 14.15 uur.

De gemeente heeft nog aanvullende eisen gesteld aan het houden van de oefenwedstrijd. We willen jullie dan ook nog op het volgende attenderen m.b.t. de corona maatregelen:

  • Eerder is er gecommuniceerd dat alleen bezoekers zich hoeven aan te melden via het formulier op de website. Echter dienen wij bij iedereen die aanwezig is op het terrein een gezondheidscheck uit te voeren. We willen dus IEDEREEN vragen om vooraf het formulier op de website in te vullen.
  • Er dient te allen tijde 1,5m afstand gehouden te worden op het gehele terrein. We verzoeken jullie om je hier aan te houden!
  • Voor publiek zijn er zitplaatsen.

Afmeldingen graag mailen naar wedstrijd@lrvbocholtz.nl

Tot zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *