Clubkampioenen, uitslagen en jubilaris

Geplaatst door

Tijdens de oefenwedstrijd van 11 september werden tevens de clubkampioenschappen voor onze vereniging georganiseerd.

Bij de allerjongste leden van onze vereniging werd er gestreden voor de titel “Bixie-kampioen”, en die eer gaat dit jaar (met een minimaal verschil van 1 punt!) naar Elmy Janssen met haar pony Jupiler.

Bij de dressuur werd de lat heel hoog gelegd door Britt Lemmens met Quickstep, maar het was uiteindelijk Linda Cruts die de hoogste score behaalde in de klasse B: met ruim 72% ontvangt zij dit jaar de titel clubkampioen met haar paard Quintana. Bij de pony’s was het Esmee Warlich die met haar pony Brego de hoogste score behaalde. Zij blijft clubkampioen dressuur, nadat ze in 2019 ook al deze titel binnensleepte.

Esmee moest haar titel bij het springen wel inleveren: dit keer was het Solange Grooten die er met de winst vandoor ging!

Bij het springen van de paarden had Paul Cruts als zeer snel een barragewaardige tijd neergezet met Jolynn d’Hippique. Niemand bleek meer in de buurt van die tijd te komen. Marco Geerkens en Gustique waren er zeer dichtbij, maar met een minimaal verschil behoudt Paul zijn titel!

De prijswinnaars zijn tijdens eens gezellige feestavond in het zonnetje gezet. Naast het kampioenslint en de wisseltrofee werd een extra felicitatie aangeboden door Agro Tuin en Dier, middels een zak wortelen. Onze grote dank hiervoor!

Tevens werd Maddy Mertens in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig lidmaatschap! Een bijzondere mijlpaal om trots op te zijn!

De uitslagen staan inmiddels online:

We bedanken ons bij alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers en juryleden: dankzij jullie was dit een geslaagde dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *